Vino e Olio - Middelhavets specialiteter

Vi har importrettighederne til vinhuset CONTUCCI i Montepulciano.

CONTUCCI er glade for igen at være repræsenteret i Danmark, og vi er utrolig glade for at have fået "rettighederne" til CONTUCCI´s fantastiske vine. Vine som identificerer sig med de oprindelige produktionsmetoder i Montepulciano.

CONTUCCI er det ældste vinhuse i Montepulciano, og ligger som en af de meget smukke bygninger på torvet i Montepulciano.

I WEBSHOPPEN KAN DU SE OG KØBE PRODUKTERNE.

Vinhuset Contucci i Montepulciano. Her produceres vine efter de gamle traditioner og produktionsmetoder - Glæd jer til at smage vinene

Vino e Olio har fået importrettighederne af vine fra

Maridiana Wine Estate på Malta.

Meridiana Wine Estate blev grundlagt i 1985, som resultat af et samarbejde mellem Mark Miceli-Farrugia - der havde handlet med vine i 20 år - og en oenolog fra Bordeaux. De var begge enige om, at der måtte være et stort potentiale i at dyrke vin på Maltas velegnede jord. I 1987 blev partnerskabet udvidet med Edward V. Bartoli og oenolog Roger Aquilina.

Deres fælles mission var at producere "World-Class Wines of Maltese Character" på et internationalt højt niveau.

I 1989 blev 19 hektar jord tilplantet med forskellige stokke. Markerne ligger midt i Maltas landbrugsområde - Ta´Qali - ikke langt fra den nedlagte lufthavn som hovedsagligt blev anvendt under anden verdenskrig. 

I 1992 fik Mark og dermed Meridiana en økonomisk indsprøjtning da Marchese Piero Antinori skød kapital i udvikling og produktionen.

Marchese Antinori er en del af familien Antinori, som er verdens ældste vinproducerende familie. Marchese Antinori har tilført Medridiana meget erfaring som er hentet i Italien, Østeuropa og "The New World".

Markerne er i dag tilplantet med Chardonney, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Petit Verdot og Vermantino. Den årlige produktion er på 140.000 flasker hvor en mindre del er reserveret til eksport til niche-markeder.

.